Ο “Ant-Man” θα παίξει στην 3η σεζόν του Only Murders in the Building

Ο Paul Rudd υπέγραψε για να βρίσκεται στο σόου
23 Αυγούστου 2022 19:18
Ο “Ant-Man” θα παίξει στην 3η σεζόν του Only Murders in the Building

Ο Paul Rudd, ή αλλιώς ο “Ant-Man” της Marvel πρόκειται να παίξει σε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Hulu. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Only Murders in The Building, το οποίο θα επιστρέψει κανονικά για τον 3ο κύκλο του και όπως μάθαμε, ο Rudd υπέγραψε για να βρίσκεται στα νέα επεισόδια.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν, αλλά δεν περίμενε κανείς ότι θα επιστρέψει ξανά. Τα νέα αυτά φέρνει στη δημοσιότητα το Variety, το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Rudd θα βρίσκεται στην 3η σεζόν κανονικά.

Ο Paul Rudd, έκανε μια αισιόδοξη είσοδο στη σειρά στο τέλος της 2ης σεζόν ως Ben Glenroy και είναι κάποιος για τον οποίο θέλουμε ξεκάθαρα να μάθουμε περισσότερα και να δούμε στην επερχόμενη σεζόν, καθώς είναι μια ξεκάθαρη πηγή πολλών ερωτήσεων και, όπως πάντα με τη σειρά αυτή, έχουμε πολλές ανατροπές!

Το Hulu βρήκε "λίρα 100" με το Only Murders in the Building, τη νέα του κωμική σειρά μυστηρίου, η οποία διανύει την 2η σεζόν της αυτόν τον καιρό και έχει λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Όχι μόνο για τους χαρακτήρες και το πρωταγωνιστικό τρίο των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, αλλά και για τη γραφή, το πιασάρικο soundtrack και τις έξυπνες ανατροπές του.

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Only Murders in The Building.