Νέο καταιγιστικό trailer για το LOTR: The Rings of Power με τη Galadriel σε πρώτο πλάνο

Επιστροφή στη Μέση Γη στις 2 Σεπτεμβρίου μέσα από το Amazon Prime Video
23 Αυγούστου 2022 16:25
Νέο καταιγιστικό trailer για το LOTR: The Rings of Power με τη Galadriel σε πρώτο πλάνο

Η Amazon κυκλοφόρησε ένα ακόμη επίσημο trailer για Lord of the Rings: The Rings of Power γιατί το marketing για την ακριβότερη σειρά όλων των εποχών θα είχε την ανάλογη περιποίηση. Η prequel σειρά του "Άρχοντα" άλλωστε κόστισε πάνω από $1 δισ. στην υπηρεσία. 

Σε πρώτο πλάνο στο νέο αυτό καταιγιστικό trailer είναι η Galadriel της Morfydd Clark, η οποία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να παλεύει. Την ίδια ώρα ξεδιπλώνονται πολλά νέα πλάνα από αυτή την ανεξερεύνητη κινηματογραφικά πλευρά του σύμπαντος του Τόλκιν.

Δείτε το νέο trailer του The Rings of Power: 

Πρόσφατα μάθαμε και για την ιστορία της Morfydd Clark όταν της ανακοίνωσαν ότι πήρε το ρόλο στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αυτή λιποθύμησε. 

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά το σενάριο, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ. 

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. 

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει και με ελληνική μεταγλώττιση και το cast περιλαμβάνει τους: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.