Στα σκαριά η spinoff σειρά του The Good Doctor με άρωμα από "Suits" και "Monk"

Ετοιμαστείτε για τη νομική δραματική σειρά "The Good Lawyer"
23 Αυγούστου 2022 11:13
Στα σκαριά η spinoff σειρά του The Good Doctor με άρωμα από "Suits" και "Monk"

To The Good Doctor είναι από αυτές τις τυπικές δραματικές σειρές που έχουν αγαπηθεί για αυτό που είναι και το ABC το γνωρίζει καλά αυτό. Πρόκειται για την δραματική σειρά που παίζει και στην Ελλάδα μέσω του Netflix, με τον Freddie Highmore να υποδύεται τον κεντρικό ρόλο ενός χαρισματικού γιατρού με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάντ. 

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα του Deadline, το ABC ετοιμάζει την νομική spinoff σειρά με τίτλο "The Good Lawyer" και αν σας φέρνει στο μυαλό το "Suits" τότε δεν πέφτετε εντελώς έξω. Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί η Joni μια 20-κάτι χρονών γυναίκα, επιτυχημένη και χαρισματική δικηγόρος που όμως παλεύει με το OCD της (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή), θυμίζοντας έτσι τον ντετέκτιβ Adrian Monk από τη σειρά "Monk". 

Η γνωριμία με το "The Good Lawyer" θα γίνει μέσω ενός εμβόλιμου πιλοτικού επεισοδίου στην επερχόμενη 6η σεζόν του The Good Doctor. Συγκεκριμένα η Joni και η συμπρωταγωνίστριά της Janet, που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες ακόμη θα τις υποδύονται, θα εμφανιστούν στο 13ο επεισόδιο. Η Joni θα γίνει ο συνήγορος υπεράσπισης του Δρ. Shaun Murphy (Highmore) ο οποίος εμπλέκεται σε νομικούς μπελάδες. 

Την δημιουργία και το σενάριο του The Good Lawyer υπογράφουν οι showrunners του "The Good Doctor", David Shore και Liz Friedman.