Που είναι το intro του House of the Dragon; Η εξήγηση πίσω από την έλλειψη τίτλων αρχής

Προκλήθηκε μια αναστάτωση στους fans του Game of Thrones
22 Αυγούστου 2022 22:31
Που είναι το intro του House of the Dragon; Η εξήγηση πίσω από την έλλειψη τίτλων αρχής

Η πρεμιέρα του House of the Dragon έκρυβε μια έκπληξη για τους fans του Game of Thrones, η οποία προκάλεσε μια αναστάτωση. Και αυτό διότι περίμεναν ένα επικό intro -τους γνωστούς σε όλους τίτλους αρχής- για την prequel σειρά του GoT, όπως έκανε ο προκάτοχός του με εμβληματικό τρόπο χάρη στη μουσική του Ramin Djawadi. 

Παρά το ότι ο γνωστός συνθέτης επιστρέφει για το soundtrack του House of the Dragon, οι τίτλοι αρχής έλειπαν. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για το ότι το House of the Dragon ξεκινάει με κρύο τρόπο και την εξήγηση έδωσαν οι showrunners, Ryan Condal και Miguel Sapochnik. 

Μιλώντας στο ET αποκάλυψαν ότι "πρόκειται για μια καλλιτεχνική επιλογή": 

Φάνταζε σημαντικό από τη στιγμή που θα άνοιγε η αυλαία, αλλά έμοιαζε με παρασπονδία. Θέλαμε να συνεχίσουμε και να διηγηθούμε την ιστορία. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το House of the Dragon θα συνεχίσει χωρίς τίτλους αρχής. Όπως επιβεβαίωσαν οι ίδιοι, η υπερπαραγωγή του HBO θα περιλαμβάνει intro το οποίο θα δουν οι fans στο 2ο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ