The Boys: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με τις πρώτες κατάλληλες φωτογραφίες

Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty και οι λοιποί του cast φωτογραφίζονται στο πλατό
22 Αυγούστου 2022 22:08
The Boys: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν με τις πρώτες κατάλληλες φωτογραφίες

Το The Boys γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως θα συνεχιστεί για 4η σεζόν, ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη 3η σεζόν που άφησε σμπαράλια τους "Seven" και φυσικά τόνους αίματος στο πέρασμά της. 

Τώρα μαθαίνουμε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Boys, χάρη στις αναρτήσεις των βασικών αστέρων του cast. Κυρίως όμως από του Homelander του Antony Starr, ο οποίος μέσα από το Instagram δημοσίευσε μερικές νοσταλγικές throwback φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 1ης σεζόν με το πρώτο roster των Seven απαρτιζόμενο από τους: Black Noir (Nathan Mitchell), Homelander (Starr), Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), Starlight (Erin Moriarty), the Deep (Chace Crawford), και τον Translucent (Alex Hassell). 

Αν και μετά το φινάλε της 3ης σεζόν το πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι "Seven" είναι ανέκδοτο καθώς έχουν απομείνει μόνο τρεις, οι Homelander, Deep και A-Train. 

Και η Starlight/Annie δηλαδή η Erin Moriarty ανέβασε τις δικές της φωτό από το πλατό για να γνωστοποιήσει το γεγονός, όσο και ο Butcher του Karl Urban, στις αναρτήσεις που θα δείτε παρακάτω. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Starr (@toni.starr)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie T Usher Jr (@jessietusher)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karl Urban (@karlurban)

Έγινε γνωστό επίσης ότι ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα. 

Ακόμη, όμως, η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Boys δεν έχει οριστεί από το Amazon Prime Video.