Ο δημιουργός του Haunting of Hill House επιστρέφει με νέα horror σειρά στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο
18 Αυγούστου 2022 19:28
Ο δημιουργός του Haunting of Hill House επιστρέφει με νέα horror σειρά στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Το Vanity Fair έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες εικόνες από την ολοκαίνουργια horror σειρά του Mike Flanagan, το The Midnight Club, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix αυτόν τον Οκτώβριο. O δημιουργός των Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass επιστρέφει για μια νεανική horror ιστορία των 10 επεισοδίων και οι νέες φωτογραφίες μάς δίνουν μια ακόμη ματιά σε αυτό το project.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Rotterdam House, ένα ξενώνα που φιλοξενεί εφήβους που πάσχουν από ανίατες ασθένειες. Όλοι μαζί ιδρύουν μια ομάδα το "Midnight Club" όπου συναντιούνται κρυφά τα μεσάνυχτα για να διηγηθούν ιστορίες τρόμου. Ένα βράδυ κάνουν όμως μια συμφωνία που λέει ότι ο πρώτος που θα πεθάνει θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους από τον άλλο κόσμο.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street.

Ο Flanagan συνυπογράφει μαζί με τη Leah Fong το The Midnight Club, ενώ σκηνοθετεί και κάποια από τα επεισόδια, όπως συνηθίζει και στις υπόλοιπες σειρές του.

Το The Midnight Club θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στο Netflix.