Τι θα μπορούσε να συμβεί μετά το φινάλε του Better Call Saul; Η “Kim” έχει μία ιδέα

Και εμείς συμφωνούμε μαζί της!
17 Αυγούστου 2022 23:05
Τι θα μπορούσε να συμβεί μετά το φινάλε του Better Call Saul; Η “Kim” έχει μία ιδέα

Το τελευταίο επεισόδιο του Better Call Saul έπαιξε πριν από λίγες ώρες στη χώρα μας και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Rhea Seehorn που υποδύεται την Kim Wexler, έχει μια σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον Jimmy McGill και την Kim μετά το φινάλε της σειράς.

Να σας προειδοποιήσουμε πώς αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το φινάλε της σειράς να μη διαβάσετε παρακάτω, επειδή οι δηλώσεις της περιέχουν spoilers.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τελευταίο επεισόδιο, η 50χρονη ηθοποιός εξήγησε τι πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί στους δύο αγαπητούς χαρακτήρες, μετά το φορτισμένο φινάλε.

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ρομαντική. Λοιπόν…. Νομίζω ότι συνεχίζουν να βλέπονται κανονικά και ότι υπάρχει ακόμα ένας δεσμός μεταξύ τους. Ίσως η Kim προσπαθεί να βρει νομικά έναν τρόπο για να μειώσει την ποινή του Jimmy, αλλά όχι με απάτη κλπ. Έναν δίκαιο τρόπο για να μειωθεί η ποινή του.

Η Seehorn λέει ότι το ίδιο το επεισόδιο «αναγκάζει» τους θεατές να κοιτάξουν και λίγο στο μέλλον. Δηλαδή, τι θα μπορούσε να είχε συμβεί μετά.

Ο σκηνοθέτης, Peter Gould έκανε πολύ καλό φινάλε, το οποίο εμπνέει τους θεατές να αναρωτηθούν ποια θα είναι η ζωή τους μετά από το φινάλε.

Το Better Call Saul ξεκίνησε το 2015 και όσο περνούσαν οι σεζόν, γνώριζε και περισσότερη αγάπη από το κοινό.