Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών λιποθύμησε μόλις έμαθε ότι θα είναι η Galadriel

Ήξερε ότι έκανε οντισιόν για ένα Ξωτικό, αλλά δεν ήξερε ποιο…
17 Αυγούστου 2022 21:02
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών λιποθύμησε μόλις έμαθε ότι θα είναι η Galadriel

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Amazon Prime Video και όπως όλα δείχνουν, ούτε η Morfydd Clark δεν περίμενε ότι θα είναι η Galadriel. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία θα υποδυθεί το θρυλικό Ξωτικό, δεν ήξερε καν ότι θα έχει αυτό το ρόλο, καθώς στην οντισιόν δεν της είχαν πει τίποτα απολύτως.

Όπως είπε η Clark στο Variety, είχε πάει στην οντισιόν με σκοπό να υποδυθεί ένα Elf, αλλά δεν ήξερε ποιο ακριβώς θα είναι αυτό. Εκείνη, έμαθε ότι θα είναι η Galadriel κατά τη διάρκειας της προβολής του Personal History of David Copperfield και πιο συγκεκριμένα, όταν βρίσκονταν εκεί οι ηθοποιοί για να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά λιποθύμησε και την έπιασε ένας σεκιούριτι.

Ξαφνικά συνειδητοποίησα τι μεγάλη υπόθεση ήταν όλο αυτό για εμένα και λιποθύμησα κατά τη διάρκεια των Q&A του Personal History of David Copperfield. Θυμάμαι ότι με έπιασε ένας υπέροχος σεκιούριτι. Ήξερα ότι έκανα οντισιόν για ένα ξωτικό, αλλά δεν ήξερα ποιο.

Εγώ και η αδερφή μου πραγματικά «τρελαθήκαμε» προσπαθώντας να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα ήταν η Galadriel.

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης.

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει και με ελληνική μεταγλώττιση και το cast περιλαμβάνει τους: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.