Jeff Bezos για τη σειρά Lord of the Rings του Amazon – “Δεν το κάνουμε μόνο για τα λεφτά”

Νέες δηλώσεις από τον ιδρυτή της εταιρίας
16 Αυγούστου 2022 18:07
Jeff Bezos για τη σειρά Lord of the Rings του Amazon – “Δεν το κάνουμε μόνο για τα λεφτά”

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για το ντεμπούτο του The Lord of the Rings: The Rings of Power, της νέας τηλεοπτικής σειράς του Amazon, τα γεγονότα της οποίας θα λαμβάνουν χώρα 3,000 χρόνια πριν αυτά των ταινιών του Peter Jackson.

Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος, η εταιρία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις δηλώσεις και τις δημοσιεύσεις νέου προωθητικού υλικού για το σόου του Prime Video. Αυτή τη φορά σχετικά με αυτό μίλησε ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της εταιρίας, Jeff Bezos.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ξεκαθάρισε μέσα από δηλώσεις που έκανε στο Time πως το project δεν έχει ως στόχο μόνο να γεμίσει τα ταμεία της εταιρίας. Αντιθέτως, οι συντελεστές του θέλουν να τιμήσουν τη δουλειά του Τόλκιν, με τον Bezos να τονίζει:

Η Μέση Γη είναι ένας τόσο αγαπητός κόσμος και συνεπώς η αφήγηση της ιστορίας της σφυρηλάτησης των Δαχτυλιδιών της Δύναμης είναι τόσο προνόμιο όσο και ευθύνη. Ελπίζω να αποδώσουμε δικαιοσύνη στη δουλειά του Τόλκιν. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το να δημιουργήσουμε μια εμπορικά επιτυχημένη σειρά. Όλοι όσοι εργάζονται στο σόου διάβαζαν αυτές τις ιστορίες όταν ήταν παιδιά και τις έχουμε μέσα στην καρδιά μας.

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners. 

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, έχοντας μάλιστα και ελληνική μεταγλώττιση.

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ.