Ο Bob Odenkirk αποχαιρετάει τον “Saul Goodman” και το Better Call Saul με ένα συγκινητικό βίντεο

Ο διάσημος ηθοποιός αποχαιρέτησε τον “Saul” του…
16 Αυγούστου 2022 11:17
Ο Bob Odenkirk αποχαιρετάει τον “Saul Goodman” και το Better Call Saul με ένα συγκινητικό βίντεο

Το φινάλε του Better Call Saul, το οποίο έπαιξε στην Αμερική πριν από λίγες ώρες, είναι πλέον διαθέσιμο και στο ελληνικό Netflix. Η τηλεοπτική σειρά του AMC και των Vince Gilligan και Peter Gould, έριξε αυλαία μετά από 63 επεισόδια και 6 σεζόν.

Γι’ αυτό το λόγο, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Bon Odenkirk ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στα επίσημα social media του, στο οποίο ευχαριστεί όλους τους fans, καθώς και τους συνεργάτες του, γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Όλοι με ρωτούσαν πώς νιώθω που αποχαιρετώ τον Saul Goodman και το Better Call Saul. Δεν είμαι καλός στο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί ειλικρινά είναι δύσκολο για μένα να κοιτάξω πολύ προσεκτικά αυτή την εμπειρία και ακόμη πιο δύσκολο αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι πάρα πολλά τα κινούμενα μέρη και ταιριάζουν πολύ όμορφα μεταξύ τους και είναι ένα μυστήριο το πώς συνέβη.

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία, γιατί βγήκαμε ίσως από το πιο αγαπημένο σόου πολλών ανθρώπων και θα μπορούσατε να μας «μισήσετε» που απλώς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία σειρά, αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία και ελπίζουμε ότι την αξιοποιήσαμε στο έπακρο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Odenkirk ευχαρίστησε θερμά επίσης και τον Gilligan για όλα αυτά που του έχει προσφέρει και λέει πως δεν έκανε και «τίποτα» για να το αξίζει όλο αυτό.

Το Better Call Saul ξεκίνησε το 2015 και όσο περνούσαν οι σεζόν, γνώριζε και περισσότερη αγάπη από το κοινό.