Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τηλεοπτική σειρά του John Wick!

Αποκαλύφθηκε και το παράθυρο κυκλοφορίας
16 Αυγούστου 2022 09:55
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τηλεοπτική σειρά του John Wick!

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ακούσαμε για την ύπαρξη της σειράς του John Wick με τίτλο “The Continental” και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες. Στο σόου θα πρωταγωνιστεί και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mel Gibson και τώρα μάθαμε πότε και που ακριβώς θα παίξει αυτή η σειρά.

Συγκεκριμένα, το NBC επιβεβαίωσε μέσα από ένα δελτίο Τύπου, ότι το “The Continental”, το οποίο προοριζόταν αρχικά για το “Starz” θα παίξει στο Peacock μέσα στο 2023. Το NBC μάλιστα υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο για να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της σειράς. Σε αντίθεση με τις ταινίες, το The Continental δε θα επικεντρώνεται γύρω από τον χαρακτήρα του Keanu Reeves, αλλά αντιθέτως θα εξερευνήσει την προέλευση του Continental Hotel που χρησιμεύει ως καταφύγιο για εγκληματίες σε όλο το franchise του John Wick.

Η σειρά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975 και ακολουθεί τη νεότερη εκδοχή του Winston Scott, τον οποίο υποδύεται ο Colin Woodell (The Flight Attendant), καθώς προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του Continental Hotel. Θα περιλαμβάνει επίσης τον Ayomide Adegun ως Charon, με τον Peter Greene να αναλαμβάνει τον ρόλο του Charlie, που εμφανίζεται στην 1η και τη 2η ταινία του John Wick.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Ο Winston στις ταινίες του John Wick είναι ο Ian McShane. Ο Kevin Beggs της Lionsgate είχε μεταφέρει πως το franchise του John Wick έχει τόσο ενδιαφέρον που θα είναι συναρπαστικό να ξεδιπλωθεί στην τηλεόραση. Αξίζει να αναφερθεί πως το κάθε μέρος της σειράς θα έχει διάρκεια τα 90 λεπτά, ενώ το καθένα κοστίζει περίπου $20 εκατομμύρια.

Ο Derek Kolstad που έχει δουλέψει στα John Wick ως σεναριογράφος θα επιστρέψει στο σόου, αλλά στην παραγωγή αυτή τη φορά, μαζί με τον Chad Stahelski και τον David Leitch, ενώ ακούγεται ότι και ο Keanu Reeves μπορεί να επιστρέψει και αυτός ως παραγωγός.

Στο Peacock θα streamάρουν οι ταινίες της Lionsgate όπως τα John Wick 4 και Expendables 4  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.