She-Hulk: Attorney at Law - Το νέο teaser trailer μάς θυμίζει «ποιανού είναι το σόου»

Προ των πυλών η πρεμιέρα
15 Αυγούστου 2022 11:04
She-Hulk: Attorney at Law - Το νέο teaser trailer μάς θυμίζει «ποιανού είναι το σόου»

Η Marvel συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του She-Hulk: Attorney at Law, της νέας τηλεοπτικής σειράς του Marvel Cinematic Universe, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Disney+ αυτή την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη σύντομο teaser trailer, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση μάς θυμίζει «ποιανού είναι το σόου». Περνώντας σε λεπτομέρειες, το προωθητικό βίντεο παρουσιάζει μερικούς από τους νέους χαρακτήρες που θα γνωρίσουμε, αλλά και τα οικεία πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της κεντρικής πρωταγωνίστριας, όπως ο Bruce Banner.

Μάλιστα, το teaser κλείνει με ένα ηχηρό μήνυμα από την She-Hulk, την Jennifer Walters, η οποία σε μια σκηνή που είναι σα να σπάει τον τέταρτο τοίχο και να απευθύνεται απευθείας στους θεατές, τονίζει: “Απλά να θυμάστε ποιανού σόου είναι πραγματικά αυτό”.

Μπορείτε να παρακολούθησε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το σόου, το She-Hulk περιγράφεται ως μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος, κάτι που, μαντέψτε, σημαίνει πως αποκτά και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany είναι αυτή έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και παίζει την Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.