Βίντεο και νέες φωτογραφίες από το She-Hulk: Attorney at Law  

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα

Βίντεο και νέες φωτογραφίες από το She-Hulk: Attorney at Law

Η Marvel συνεχίζει την προώθηση του She-Hulk: Attorney at Law και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα διαφημιστικό βίντεο, καθώς και νέες αφίσες.

Οι αφίσες αφορούν κεντρικές χαρακτήρες του σόου του Disney Plus, ενώ το νέο βίντεο μάς δίνει ακόμη μία ματιά με νέα πλάνα, αλλά και παλιά που είχαμε δει στο παρελθόν, με επίκεντρο αυτή τη φορά τον Hulk του Ruffalo.

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.