The Last of Us σειρά: Αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που θα παίξουν τους Henry και Sam

Καθώς και δύο νέοι χαρακτήρες
10 Αυγούστου 2022 21:40
The Last of Us σειρά: Αποκαλύφθηκαν οι ηθοποιοί που θα παίξουν τους Henry και Sam

Η τηλεοπτική σειρά του The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα μελλοντικά στο HBO και τώρα, η σειρά μόλις βρήκε τους Henry και Sam. Συγκεκριμένα, το ήδη μεγάλο cast του σόου μεγάλωσε, αφού μόλις προστέθηκαν δύο νέα μέλη, τα γνωστά αδέρφια από το αρχικό παιχνίδι.

Το IGN αποκάλυψε ότι τον Henry θα υποδυθεί ο Lamar Johnson (Showtime's Your Honor), ενώ τον μικρότερο αδερφό του, Sam, θα υποδυθεί ο Keivonn Woodard. Εκτός από τον Henry και τον Sam, ο Graham Greene (American Gods, Dance with Wolves) και η Elaine Miles (Smoke Signals) θα είναι guest star ως Marlon και Florence, δύο νέοι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν για το σόου.

Στο παιχνίδι, ο Joel και η Ellie συναντούν τον Henry και τον Sam στο Pittsburgh, καθώς κρύβονται τόσο από τους ανθρώπους, όσο και από τους μολυσμένους.

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Γνωρίστε το cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το cast, ο Pedro Pascal είναι ο Joel και η Bella Ramsey η Ellie, ενώ ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley, ενώ και πρόσωπα των βιντεοπαιχνιδιών θα συμμετέχουν. Συγκεκριμένα η Merle Dandridge θα υποδυθεί την Marlene, ο Jeffrey Pierce (voice actor του Tommy) θα συμμετέχει σε άγνωστο ρόλο και μαζί τους οι "Joel" και "Ellie" των παιχνιδιών, δηλαδή Troy Baker και Ashley Johnson σε επίσης άγνωστους ρόλους.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί μέσα από το HBO.