Κι άλλη σειρά του Netflix μόλις ακυρώθηκε

Δε θα δείτε τη 2η σεζόν του Q-Force
09 Αυγούστου 2022 13:44
Κι άλλη σειρά του Netflix μόλις ακυρώθηκε

Το Netflix φαίνεται πως συνεχίζει να ακυρώνει τις σειρές του τη μία μετά την άλλη, αφού μόλις έγινε γνωστό, ότι ακόμη ένα σόου του ακυρώθηκε. Ο λόγος γίνεται για την animated τηλεοπτική σειρά Q-Force, η οποία σταματάει και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει 2η σεζόν.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τον συγγραφέα και μέλος της σειράς Matt Rogers, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο podcast “Attitudes!”. Εκείνος μίλησε για το Q-Force και δήλωσε τα εξής:

Μου άρεσε. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να μπορώ να δώσω χαρά σε κάτι… Οι άνθρωποι που το αγάπησαν, το αγάπησαν πραγματικά και τα καλά νέα είναι ότι θα βρίσκεται πάντα στο Netflix. Δυστυχώς, δε θα έρθει η 2η σεζόν, αλλά η σειρά θα είναι εκεί έξω και θα υπάρχει.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση της σειράς, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει 78% score από το κοινό στο Rotten Tomatoes. Το Q-Force έκανε πρεμιέρα πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Αυτά τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την ακύρωση και του First Kill, το οποίο μάλιστα βρισκόταν στα trending και στο ελληνικό Netflix. Εσείς παρακολουθούσατε το Q-Force; Πείτε μας στα σχόλια.