Καλύτερη ματιά στην Galadriel του LOTR: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Μέσα από τη νέα αφίσα που προμοτάρει την πρεμιέρα
08 Αυγούστου 2022 21:59
Καλύτερη ματιά στην Galadriel του LOTR: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power και γι’ αυτό το λόγο η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα αφίσα. Η εικόνα αυτή μάς δίνει μια καλύτερη ματιά στην Galadriel, την οποία όπως ξέρουμε εδώ και καιρό την υποδύεται η Morfydd Clark.

Σε αυτή την εικόνα, εκτός από την Galadriel βλέπουμε και ένα απίθανο σκηνικό, ενώ επίσης, η Amazon μάς υπενθυμίζει ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης.

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει και με ελληνική μεταγλώττιση και το cast περιλαμβάνει τους: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.