Under The Banner of Heaven: Η σειρά μυστηρίου με τον Andrew Garfield διαθέσιμη στο Disney+

Στο ελληνικό Disney+ παίζει η νέα μίνι-σειρά που θυμίζει True Detective
06 Αυγούστου 2022 17:37
Under The Banner of Heaven: Η σειρά μυστηρίου με τον Andrew Garfield διαθέσιμη στο Disney+

Μέσα από τα social media του Disney+ Ελλάδας έγινε γνωστό ότι η μίνι-σειρά του FX, με τίτλο "Under the Banner of Heaven", με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield (Spider-Man: No Way Home) είναι διαθέσιμη στον ελληνικό κατάλογο της streaming υπηρεσίας. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Στην εν λόγω σειρά μυστηρίου, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Andrew Garfield υποδύεται έναν Μορμόνο αστυνομικό που καλείται να διαλευκάνει μια υπόθεση ανθρωποκτονίας, η οποία θα κλυδωνίσει την πίστη του. Το ύφος αλά "True Detective" πλημμυρίζει κάθε καρέ του σόου όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω. 

Όπως αναφέρει η σύνοψη: 

Το Under the Banner of Heaver είναι μια πρωτότυπη μίνι σειρά εμπνευσμένη από το αστυνομικό bestseller του Jon Krakauer, που εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησε στην δολοφονία της Brenda Wright Lafferty και του μωρού της σε ένα προάστιο του Salt Lake Valley στη Utah το 1984. Όσο ο ντετέκτιβ Jeb Pyre ερευνά τα γεγονότα εντός της οικογένειας Lafferty, ανακαλύπτει κρυφές αλήθειες για την απαρχή της θρησκείας του LSD και τις βίαιες επιπτώσεις της ακλόνητης πίστης. Αυτό που ανακαλύπτει ο Pyre ως ένας πιστός Μορμόνος θα τον οδηγήσει στο να αμφισβητήσει την ίδια του την πίστη. 

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Dustin Lance Black, του "Milk" και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Krakauer. Τον Garfield πλαισιώνει ένα δυνατό cast με την Daisy Edgar Jones του "Normal People", τον Sam Worthington των "Avatar", την Denise Gough του "Monday" και του "Andor", τον Wyatt Russell του "Falcon and The Winter Soldier", καθώς και τους: Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat, και Christopher Heyerdahl.

Δείτε παρακάτω το trailer της σειράς: