The Office: Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες για ένα reunion, λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών

Ο BJ Novak που υποδύθηκε τον Ryan Howard μιλάει για τις πιθανότητες μιας αναβίωσης.
06 Αυγούστου 2022 16:23
The Office: Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες για ένα reunion, λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών

Το The Office από τότε που τελείωσε υπάρχει ένας διακαής πόθος για να επιστρέψει η ομάδα της Dunder Mifflin στα πόστα τους. Ειδικά μετά και το reunion των "Friends", η NBCUniversal έχει κάνει δυνατές προσπάθειες να ενώσει ξανά το all-star cast του αμερικάνικου "Office" που περιλαμβάνει τα ονόματα μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ, όπως αυτά του Steve Carell και του John Krasinski. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του σόου, ο BJ Novak, που υποδύθηκε τον κουτοπόνηρο Ryan Howard αποκαλύπτει ότι οι ελπίδες για μια επιστροφή του The Office -όπως το γνωρίζατε τουλάχιστον- έχουν εξανεμιστεί πλήρως

Ο Νovak αυτόν τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία που σκηνοθετεί, με τίτλο "Vengeance" και δεν γινόταν να μην ρωτήσουν τη γνώμη του για το The Office. Άλλωστε μέσα από αυτό ανδρώθηκε σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, με πολλά επεισόδια να φέρουν το όνομά του στα credits. Βάσει αυτών που είπε καλύτερα, λοιπόν, να μην ελπίζετε σε μια επιστροφή της θρυλικής κωμικής σειράς. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Deadline: 

Δεν ξέρω να μπορεί να γίνει βάσει συμβολαίων, αλλά γνωρίζω ότι πνευματικά τουλάχιστον, είναι μια απόφαση που μόνο ο Greg Daniels μπορεί να πάρει. Οι πάντες γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο κάτοχος των δικαιωμάτων του αμερικάνικου Office. Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσες να τους φέρεις ξανά πίσω όλους, αυτή η ευκαιρία έχει περάσει.  

Βέβαια, δηλώνει θετικός στην επιστροφή του Office "εφόσον αξίζει να φέρει κάτι φρέσκο δημιουργικά" και να είναι μια "δημιουργική απόφαση και όχι οικονομική", άλλωστε έτσι άνθισε το Office, όπως αναφέρει. 

Από την πλευρά του ο showrunner και δημιουργός, Greg Daniels έχει δηλώσει  και αυτός αμφίβολος ως προς ένα reunion με όλο το cast. Και αυτό διότι όλοι τους είναι απασχολημένοι με διαφορετικά πράγματα και πως νιώθει ότι "δώσαμε το φινάλε που θέλαμε"