Η σειρά Alien θα φέρει ξανά τον τρόμο και το ύφος των πρώτων ταινιών

Ευχάριστα νέα για όσους περιμένουν την Alien σειρά δια χειρός Noah Hawley
05 Αυγούστου 2022 23:18
Η σειρά Alien θα φέρει ξανά τον τρόμο και το ύφος των πρώτων ταινιών

Θετικές δηλώσεις για τους fans των Alien έρχονται από το μέτωπο της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει ο Noah Hawley, δημιουργός των "Fargo" και "Legion". O CEO του FX, John Landgraf μίλησε στο THR για την σειρά "ALIEN" και αποκάλυψε ότι θα φέρει πίσω τον τρόμο και γενικότερα το ύφος των πρώτων δύο ταινιών του franchise. 

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής για την επιστροφή του Alien στις ρίζες του: 

Δηλώνω τεράστιος fan των Alien και Aliens και θυμάμαι να τα παρακολουθώ και τα δύο στις αίθουσες και αν σοκάρομαι με την αυθεντικότητα και την ανατρεπτικότητα της καθεμιάς. Έτσι, ακολουθώντας μια παρόμοια "Fargo" προσέγγιση, ο Noah αποφάσισε να μην πάρει κανέναν χαρακτήρα των Alien ταινιών -ούτε τη Ripley- πέραν του ίδιου του Xenomorph. Πήγε πίσω και βρήκε τι έκανε το franchise τόσο αξιοθαύμαστο και ανθεκτικό στο χρόνο εξαρχής και εάν γινόταν να μεταφέρει την εμπειρία του να βλέπεις για πρώτη φορά αυτές τις ταινίες και να σε πιάνουν εξαπίνης. Αυτά μπορώ να δηλώσω προς το παρόν. 

Πρόσφατα, πάλι δια στόματος Landgraf είχαμε μάθει ότι τα γυρίσματα της σειράς Alien θα ξεκινήσουν εντός του 2023. 

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά θα είναι η πρώτη ιστορία του Alien franchise που θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας του, Scott Free.

Τέλος, έχει επίσης αποκαλυφθεί πως η σειρά Alien θα διαδραματίζεται πριν εμφανιστεί ο χαρακτήρας της Ripley, η οποία δε θα συμμετέχει στο εγχείρημα, όπως και κανένας από τους μέχρι τώρα γνωστούς χαρακτήρες, φυσικά εκτός από το ίδιο το Alien.

Βάσει του νέου χρονοδιαγράμματος, η σειρά ALIEN του Hulu/FX αναμένεται ρεαλιστικά εντός του 2024