Η 11η σεζόν του American Horror Story είναι γεγονός και έρχεται το φθινόπωρο

Αλλά δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο από το νέο κεφάλαιο
03 Αυγούστου 2022 15:15
Η 11η σεζόν του American Horror Story είναι γεγονός και έρχεται το φθινόπωρο

Το FX μόλις αποκάλυψε ότι το American Horror Story πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας πολύ σύντομα. Ναι, η 11η σεζόν είναι γεγονός και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο φθινόπωρο.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Television Critics Association, στο οποίο μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι η κεντρική και βραβευμένη horror σειρά θα επιστρέψει κανονικά. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ούτε τη θεματολογία του νέου κύκλου, ούτε οτιδήποτε άλλο, αλλά η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία εικόνα που γράφει απλώς “American Horror Story”.

Δείτε την παρακάτω:

Η 10η σεζόν του American Horror Story ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021 και ολοκληρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2021 με δέκα συνολικά επεισόδια. Επίσης, δε γνωρίζουμε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται ο νέος κύκλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το FX έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να γίνει μια από πιο μακροβιότερες σειρές του και εξασφάλισε την παραμονή του στον αέρα, καθώς θα φτάσει τις 13 σεζόν συνολικά.

Το cast της 10ης σεζόν αποτελείται από τους Macaulay Culkin, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross και Finn Wittrock.