Το Netflix μόλις “έκοψε” μία ολοκαίνουργια σειρά του

Δε θα δείτε τη 2η σεζόν από το “First Kill”
03 Αυγούστου 2022 09:31
Το Netflix μόλις “έκοψε” μία ολοκαίνουργια σειρά του

Το Deadline μεταφέρει ότι το Netflix έκοψε ακόμη μία σειρά του, η οποία μάλιστα είχε κάνει ντεμπούτο στην υπηρεσία τον περασμένο Ιούνιο. Ο λόγος γίνεται για το νεανικό βαμπίρ σόου “First Kill”, που είχε μπει κανονικά και στα εβδομαδιαία charts σε πολλές χώρες, αλλά και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές, η σειρά, δεν είχε την ίδια δυναμική όπως άλλα νεανικά σόου του Netflix και δεν πέτυχε ούτε καν το όριο για την προβολή και την ολοκλήρωση των επεισοδίων από το κοινό.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έλεγε τα εξής:

Όταν έρθει η ώρα για την έφηβη βαμπίρ Juliette (Sarah Catherine Hook) να κάνει την πρώτη της δολοφονία για να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια ισχυρή οικογένεια βρικολάκων, στρέφει το βλέμμα της σε ένα νέο κορίτσι που εγκαταστάθηκε στην πόλη και ονομάζεται Calliope (Imani Lewis). Αλλά προς μεγάλη έκπληξή της, η Calliope είναι μια κυνηγός βαμπίρ, από μια οικογένεια διάσημων φονιάδων.

Το cast αποτελούνταν από τους Aubin Wise ως “Talia”, Jason Robert Moore ως “Jack”, Dominic Goodman ως “Apollo”, Phillip Mullings Jr ως “Theo”, Elizabeth Mitchell ως “Margot”, Will Swenson ως “Sebastian”, Gracie Dzienny ως “Elinor”, Dylan McNamara ως “Oliver”, MK xyz ως “Tess”, Jonas Dylan Allen ως “Ben”, Roberto Mendez ως “Noah”.

Tο σενάριο της σειράς είχαν αναλάβει οι Felicia D. Henderson και Victoria “V.E.” Schwab, ενώ τα πρώτα επεισόδια τα είχε σκηνοθετήσει ο Jet Wilkinson των The Chi και How to Get Away with Murder, με showrunner την Felicia D. Henderson.