Οι Daniels με την A24 ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά

Περιζήτητοι οι σκηνοθέτες του Everything Everywhere All At Once
02 Αυγούστου 2022 14:03
Οι Daniels με την A24 ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά

Το Everything Everywhere All At Once έκανε τέτοιο πάταγο παγκοσμίως που έγινε και η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του στούντιο A24, ξεπερνώντας τα $100 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Για αυτή την επιτυχία όμως ευθύνονται αποκλειστικά οι "Daniels", δηλαδή οι σκηνοθέτες Daniel Scheinert και Daniel Kwan, που σκέφτηκαν αυτό το concept και εκτέλεσαν τόσο εξαιρετικά μια πολύπλοκη ιδέα. Τώρα όμως ετοιμάζονται για το επόμενό τους project σαν ένα πρώτο δείγμα εξαργύρωσης της πρόσφατης επιτυχίας τους. 

Σύμφωνα με το Variety, το Showtime παράγγειλε τον πιλότο για την κωμική σειρά "Mason" που αναλαμβάνουν σκηνοθετικά Daniels μαζί με την A24, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Nathan Min. 

Η σειρά περιγράφεται σαν μια σουρεαλιστική κωμωδία με έναν χαμηλών τόνων άνδρα ονόματι Nathan που συνήθως τον μπερδεύουν φωνάζοντάς τον Mason, ο οποίος αναζητάει μια σύνδεση σε έναν πολύ φασαριόζικο κόσμο. 

Επειδή όμως προς το παρόν το Showtime παράγγειλε τον πιλότο και όχι ολόκληρη τη σεζόν, μένει να δούμε εάν η σειρά "Mason" των Daniels χτυπήσει και αυτή φλέβα.