Η Marvel επιβεβαίωσε το πρώτο MCU Crossover Event στο Disney Plus

Και είναι μια από τις επερχόμενες σειρές του MCU
02 Αυγούστου 2022 07:35
Η Marvel επιβεβαίωσε το πρώτο MCU Crossover Event στο Disney Plus

H Marvel επιβεβαίωσε τη σειρά που θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο crossover event του MCU, το οποίο θα είναι επίσης το πρώτο που θα συμβεί στο Disney Plus.

Μέσα από το Marvel.com, η επερχόμενη σειρά "Secret Invasion" χαρακτηρίζεται πλέον ως ένα “crossover event series”, κάτι που το καθιστά ως την πρώτη σειρά Disney+ σειρά του MCU που χαρακτηρίζεται σαν ένα crossover γεγονός.

Κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί φυσικά ότι δε θα εμφανιστούν τα πρόσωπα που ήδη γνωρίζουμε ότι θα απαρτίζουν το cast του Secret Invasion αλλά και μεγαλύτεροι χαρακτήρες από το ευρύτερο MCU -ίσως κάποιοι Avengers- αλλά και storylines που θα δέσουν πάνω σε αυτό.

H Cobie Smaulders, που θα επιστρέψει ως Maria Hill και δεξί χέρι του Nick Fury μίλησε για ένα πολύ πιο σκοτεινό σόου: Είναι μια πολύ πιο σκοτεινή σειρά καθώς θα βουτήξουμε και πιο βαθιά σε αυτούς τους χαρακτήρες. Θα τους δείτε με άλλο μάτι και θα είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ καθώς δε θα ξέρετε ποιος θα είναι ποιος. Είναι Skrull ή άνθρωποι; Θα πρέπει να μαντεύετε.

Στα πλάνα που έπαιξαν εν μέσω της San Diego Comic-Con 2022 εμφανίστηκε ο Nick Fury και ο James Rhoades aka War Machine του Don Cheadle, όπου είχαν μια φορτισμένη συζήτηση.

Το cast του Secret Invasion περιλαμβάνει: 

Samuel L. Jackson, Olivia ColmanEmilia Clarke (Game of Thrones), Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos, και Christopher McDonald, ενώ θα εμφανιστούν και οι Don Cheadle ως War Machine και Agent Everett Ross του Martin Freeman. 

Το ευρύτερο πλάνο του Phase 5 του MCU μπορείτε να το δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

To Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα την ανοιξη του 2023 στο Disney+.