Το νέο trailer του Andor σάς ετοιμάζει για τη νέα live-action Star Wars σειρά του Disney+

Αναβάλλεται ελαφρώς η πρεμιέρα
01 Αυγούστου 2022 15:40
Το νέο trailer του Andor σάς ετοιμάζει για τη νέα live-action Star Wars σειρά του Disney+

Μετά το πρώτο teaser που είδαμε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022, η Disney και η Lucasfilm έδωσαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Andor.

Πρόκειται για τη νέα live-action σειρά στο σύμπαν του Star Wars, η οποία ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στις 31 Αυγούστου, αλλά τελικά θα καταφθάσει το Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του Disney+ θα έχουν τη δυνατότητα στις 21 Σεπτεμβρίου να παρακολουθήσουν τα τρία πρώτα επεισόδια, με τα υπόλοιπα να καταφθάνουν σε εβδομαδιαία βάση.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η εν λόγω spin-off σειρά θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Cassian Andor του Diego Luna, αποτελώντας prequel της ταινίας "Rogue One: A Star Wars Story".

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες. Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης.

Για την ιστορία, ήδη γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν του Andor, αλλά και η 2η που έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (The Witcher 3: Wild Hunt), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Δείτε το επίσημο trailer του Andor μέσα από τον player που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση από την περιπέτεια που σας περιμένει.