Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher συνεχίζουν πλέον κανονικά

Αλλά δεν ξέρουμε αν επέστρεψε και ο Henry Cavill
31 Ιουλίου 2022 10:58
Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher συνεχίζουν πλέον κανονικά

Πριν μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η παραγωγή της σειράς The Witcher σταμάτησε προσωρινά, επειδή ο Henry Cavill κόλλησε κορωνοϊό. Το ίδιο το Netflix είχε επιβεβαιώσει ότι τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω του ιού και είχε πει ότι θα συνεχίσουν μόλις πάνε όλα καλά.

Όπως όλα δείχνουν, όλα είναι καλά πλέον και τα γυρίσματα της σειράς θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς πολλά μέλη του cast επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στο πλατό, μέσα από Instagram Stories. Συγκεκριμένα, οι Mecia Simson, Cassie Clare και Harvey Quinn ανέβασαν αρκετές φωτογραφίες που ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι η παραγωγή συνεχίζει πλέον κανονικά. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν ο ίδιος ο “Geralt” του Henry Cavill, έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Για την ιστορία, το ίδιο είχε συμβεί και με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας είχαν σταματήσει προσωρινά εξαιτίας της πανδημίας το 2020, με την κυκλοφορία της τελικά να μεταφέρεται για το Δεκέμβριο του 2021. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα προβληθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix, αλλά σίγουρα αυτό το σκαμπανέβασμα δε βοηθά τους ανυπόμονους.

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το cast, η 3η σεζόν θα φέρει διάφορες νέες προσθήκες, όπως τους Robbie Amell (αδερφός του Stephen Amell που γνωρίσαμε ως "Arrow"), Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).  Όλοι οι παραπάνω, θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast, δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.