Πυρκαγιά ξέσπασε στο πλατό του Bridgerton την ώρα που γύριζαν την 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κομμάτι του σετ
29 Ιουλίου 2022 15:23
Πυρκαγιά ξέσπασε στο πλατό του Bridgerton την ώρα που γύριζαν την 3η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε σε ένα τμήμα του πλατό του Bridgerton καθώς αυτές τις μέρες λαμβάνουν χώρα εκεί τα γυρίσματα της 3ης σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και υλικό που δημοσίευσε η DailyMail, ένα μεγάλο κομμάτι του Wrotham Park Hall καταστράφηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με οκτώ οχήματα και 40 πυροσβέστες.

Παρά τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι στάβλοι όπου και ξεκίνησε η φωτιά δεν κατάφεραν να σωθούν και πολύ γρήγορα η φωτιά εξαπλώθηκε και σε άλλα σημεία του σετ. Το κύριο κτίσμα του πλατό όπου εξελίσσεται η σειρά, γνωστό και ως Aubrey Hall, δεν έπαθε ζημιά.

Δείτε βίντεο από το σημείο της πυρκαγιάς: 

Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν και το πρόγραμμά τους, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την παραγωγή του Netflix. Πριν μερικές εβδομάδες το Netflix είχε δημοσιεύσει βίντεο με όλο το cast του Bridgerton να είναι πανέτοιμο για το ξεκίνημα των γυρισμάτων. 

Το Wrotham Park Hall αποτέλεσε πλατό κι άλλων πασίγνωστων ταινιών και σειρών όπως The King's Man, Downton Abbey και Bridget Jones's Diary. 

Tags: