Orphan Black: Η sequel σειρά βρήκε την πρωταγωνίστριά της στην Krysten Ritter

H "Jessica Jones" της Marvel θα είναι η σταρ της νέας σειράς του Orphan Black
29 Ιουλίου 2022 13:48
Orphan Black: Η sequel σειρά βρήκε την πρωταγωνίστριά της στην Krysten Ritter

Από το 2013 έως το 2017 η σειρά Orphan Black αγαπήθηκε από το κοινό, με την Tatiana Maslany στο ρόλο της Sarah Manning, η οποία μάλιστα είχε αποσπάσει και ένα Emmy με τρεις υποψηφιότητες στο ενεργητικό της.

Τον τελευταίο καιρό γνωρίζουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται η sequel σειρά του με τίτλο Orphan Black: Echoes και τώρα μαθαίνουμε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η Krysten Ritter. 

Ναι, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως "Jessica Jones" στην ομώνυμη σειρά της Marvel αναλαμβάνει τη sequel σειρά που κάποτε έπαιζε η νυν...She-Hulk του MCU. Στη sequel σειρά θα υποδυθεί την Lucy, μια γυναίκα με μια απίθανη ιστορία που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο. 

Στην καριέρα της η Ritter έκανε ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το Breaking Bad ως τη κοπέλα του Jesse Pinkman, στο Gilmore Girls, το Veronica Mars, ενώ συμμετείχε και στο The Defenders την crossover σειρά της Marvel και του Netflix, πλάι στους Charlie Cox, Finn Jones και Mike Colter. 

Σύμφωνα με την πλοκή, η νέα σειρά του Orphan Black θα διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον όπου θα βουτήξει βαθιά στην εξερεύνηση της επιστημονικής χειραγώγησης της ανθρώπινης ύπαρξης. Θα δούμε ένα γκρουπ γυναικών και πως μπλέκουν η μία στη ζωή της άλλης, μέσα σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα ξεδιπλώσει το μυστήριο της ταυτότητάς τους, ενώ θα ανακαλύψουν στην πορεία την αγάπη και την προδοσία.