Το Better Call Saul πρόδωσε πότε θα εμφανιστούν οι Walt και Jesse του Breaking Bad

Αν θέλετε να μάθετε δηλαδή...
28 Ιουλίου 2022 16:44
Το Better Call Saul πρόδωσε πότε θα εμφανιστούν οι Walt και Jesse του Breaking Bad

Εδώ και καιρό το AMC είχε ανακοινώσει επίσημα ότι οι Walter White και Jesse Pinkman από το Breaking Bad θα εμφανιστούν στην τελευταία σεζόν του Better Call Saul, συνδέοντας επιτέλους ακόμη περισσότερα τις δύο σειρές.

Δεν γνωρίζαμε όμως το πότε και μάλλον τώρα πρόδωσε το πότε θα επανεμφανιστούν οι Jesse και Walt των Bryan Cranston και Aaron Paul και σε περίπτωση που θέλετε να μην σποιλαριστείτε, καλύτερα να μην συνεχίσετε παρακάτω.


Αν θα θυμάστε συστηθήκαμε στον χαρακτήρα του Saul Goodman (Bob Odenkirk) στη 2η σεζόν του Breaking Bad και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο "Better Call Saul". Σύμφωνα με την καταχώρηση του επόμενου προ-προτελευταίου επεισοδίου του BCS, ο τίτλος του 11ου επεισοδίου είναι "Breaking Bad" αποτελώντας την ισχυρότερη ένδειξη ότι θα δούμε σε αυτό τους Walt και Jesse.

Η σύντομη σύνοψη του επεισοδίου "Breaking Bad" του Better Call Saul, που θα προβληθεί την 1η Αυγούστου στο AMC (στις 2 Αυγούστου στο ελληνικό Netflix) λέει: "Οι συνεργάτες ανεβάζουν την επιχείρησή τους σε νέα επίπεδα." 

Ο 6ος και τελευταίος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια, όπου κάθε Τρίτη προβάλλεται μέσα από το Netflix στην Ελλάδα. 

Πρόσφατα μάθαμε ότι οι Walter White και Jesse Pinkman θα γίνουν άγαλμα στην Αλμπουκέρκη