The Witcher: Πάγωσε προσωρινά η παραγωγή της 3ης σεζόν

Όπως επιβεβαίωσε το Netflix
28 Ιουλίου 2022 08:22
The Witcher: Πάγωσε προσωρινά η παραγωγή της 3ης σεζόν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Redanian Intelligence, η παραγωγή της τρίτης σεζόν της δημοφιλής τηλεοπτικής σειράς The Witcher του Netflix συνάντησε ένα νέο εμπόδιο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο χρειάστηκε να σταματήσουν, αφού μετά το διάλειμμα του Σαββατοκύριακου ο Henry Cavill, που έχει φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, φαίνεται πως κόλλησε COVID. Το Netflix δεν επιβεβαίωσε ρητά αν πράγματι ο τηλεοπτικός Geralt of Rivia ήταν αυτός που κόλλησε, αλλά δήλωσε στο THR:

Τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω του COVID και θα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε μόλις είναι ασφαλές να το κάνουμε.

Το  Redanian Intelligence που ήταν το πρώτο που έφερε τις πληροφορίες αυτές στα φώτα της δημοσιότητας επισημαίνει πως η παραγωγή ήταν έτοιμη να γυρίσει την πιο φιλόδοξη σκηνή της σειράς μέχρι σήμερα, το Thanedd coup. Πρόκειται για μια μεγάλη διαμάχη που περιγράφεται στα βιβλία και στην οποία θα εμφανιζόταν σχεδόν όλο το βασικό καστ. Τώρα, με τον Cavill εκτός, τα γυρίσματα αναμένεται να πάνε πίσω τουλάχιστον μια εβδομάδα και η συνέχεια τους θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα αναρρώσει ο ηθοποιός.

Για την ιστορία, το ίδιο είχε συμβεί και με τη δεύτερη σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας είχαν σταματήσει προσωρινά εξαιτίας της πανδημίας το 2020, με την κυκλοφορία της τελικά να μεταφέρεται για το Δεκέμβριο του 2021. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα προβληθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix, αλλά σίγουρα αυτό το σκαμπανέβασμα δε βοηθά τους ανυπόμονους.

Η επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν, που θα στείλει τον Geralt του Henry Cavill  σε νέες περιπέτειες, αναφέρει:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το cast, η 3η σεζόν θα φέρει διάφορες νέες προσθήκες, όπως τους Robbie Amell (αδερφός του Stephen Amell που γνωρίσαμε ως "Arrow"), Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).  Όλοι οι παραπάνω, θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast, δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey.