She-Hulk: Θα σπάει τον "4ο τοίχο" όπως ο Deadpool - Δείτε το νέο βίντεο

Αποκαλυπτικό το νέο bts video της νεότερης σειράς του MCU στο Disney+
27 Ιουλίου 2022 22:45
She-Hulk: Θα σπάει τον "4ο τοίχο" όπως ο Deadpool - Δείτε το νέο βίντεο

Η Tatiana Maslany ετοιμάζεται να κάνει την παρθενική της εμφάνιση ως She-Hulk στην ομώνυμη σειρά της Marvel Studios και ένα νέο behind the scenes βίντεο κυκλοφόρησε, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. 

Στο "I'm a Hulk" βίντεο αποκαλύπτεται ότι η She-Hulk/Jennifer Walters θα σπάει τον 4ο τοίχο και θα απευθύνεται στο κοινό εξωτερικεύοντας τις σκέψεις της, τρολάροντας διάφορα στοιχεία της σειράς. Όπως δηλαδή κάνει ο Deadpool του Ryan Reynolds. 

Δείτε το νέο βίντεο για το She-Hulk: 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

To νεότερο trailer, ωστόσο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο Spider-Man: No Way Home

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+