Rick & Morty: Μάθαμε πότε έρχεται η 6η σεζόν και ναι, είναι πολύ σύντομα!

Οι Rick και Morty επιστρέφουν...τουμπανιασμένοι;
27 Ιουλίου 2022 18:23
Rick & Morty: Μάθαμε πότε έρχεται η 6η σεζόν και ναι, είναι πολύ σύντομα!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την 5η σεζόν του Rick and Morty και με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κάποτε η παραγωγή με το να κυκλοφορεί νέες σεζόν να αποτελούν παρελθόν, μαθαίνουμε τα νεότερα για την 6η σεζόν. 

Το Adult Swim με κάθε επισημότητα μέσα από τα social media του ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Rick & Morty για τις 4 Σεπτεμβρίου 2022. Την ανακοίνωση συνόδευσε μια νέα φωτογραφία -ίσως από τον 6ο κύκλο- που δείχνει τους Rick Sanchez και Morty Smith να επιστρέφουν ορεξάτοι για νέες περιπέτειες...ελαφρώς τουμπανιασμένοι. 

Ο πρόεδρος του Adult Swim, Michael Ouweleen, σημείωσε μάλιστα πως θα είναι μια "εμβληματική σεζόν" η επερχόμενη, ανακοινώνοντας πως οι fans θα έχουν ιδιαίτερη συμμετοχή σε αυτή και να "έχουν τα μάτια τους 14" για τυχόν ανακοινώσεις. Όσον αφορά τα όσα γνωρίζουμε για την 6η σεζόν, τα επεισόδια θα ακολουθούν την ευρύτερη ιστορία του σόου, αντί να δίνουν βαρύτητα σε αυτοτελής περιπέτειες. 

Τον περασμένο Μάιο, ένας εκ των σεναριογράφων του Rick and Morty είχε κάνει tease πως ξεκίνησαν να γράφουν την 8η σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον σεναριακά βρίσκονται τόσο μπροστά, που είναι κάτι το ενθαρρυντικό. Είναι άλλωστε και ένα δείγμα πως η ομάδα των δημιουργών, Dan Harmon και Justin Roiland, διανύουν μια δημιουργική περίοδο. Ευελπιστούμε να εκπληρώσουν το συμβόλαιο των 70 επεισοδίων που υπέγραψαν το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η 6η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Adult Swim. Στην Ελλάδα, ωστόσο, προβάλλεται μέσω του Netflix και ακόμη είναι άγνωστο εάν θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα τα επεισόδια στην υπηρεσία ή με κάποια καθυστέρηση.