David Harbour και Pedro Pascal θα παίξουν στη νέα true crime σειρά του HBO

Αυτό είναι το My Dentist’s Murder Trial
27 Ιουλίου 2022 13:58
David Harbour και Pedro Pascal θα παίξουν στη νέα true crime σειρά του HBO

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ο Pedro Pascal του The Mandalorian και ο David Harbour του Stranger Things, πρόκειται να παίξουν μαζί σε μία ολοκαίνουργια σειρά του HBO. Ο λόγος γίνεται για το My Dentist’s Murder Trial, ένα μίνι σόου, το οποίο όμως δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει στις οθόνες σας.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Pascal πρόκειται να υποδυθεί τον Dr. Gilberto Nunez, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του φίλου του, Thomas Kolman. Σε περίπτωση που σας λέει κάτι το όνομα της σειράς, είναι διότι είναι εμπνευσμένη από το άρθρο που γράφτηκε από τον James Lasdun, το 2017, με την ονομασία “My Dentist’s Murder Trial: Adultery, false identities, and a lethal sedation”. Ο Lasdun, μάλιστα, γνώριζε τον Nunez και προσωπικά.

Ο Nunez, ο οποίος είχε σχέση με τη γυναίκα του Kolman, είχε τελικά αθωωθεί για τη δολοφονία του φίλου του, αλλά παρ’ όλα αυτά καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κατηγορίες απάτης, αφού υποδυόταν έναν πράκτορα της C.I.A. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πόσο πιστά θα ακολουθήσει η σειρά αυτό το άρθρο του New Yorker, αλλά σίγουρα κλείνει το μάτι στους λάτρεις τέτοιων σειρών, ειδικά με αυτό το cast.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.