Let the Right One In: Η νέα βαμπίρ σειρά του Showtime απέκτησε το πρώτο trailer της

Θα είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2008
26 Ιουλίου 2022 23:38
Let the Right One In: Η νέα βαμπίρ σειρά του Showtime απέκτησε το πρώτο trailer της

Το Showtime μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer από την τηλεοπτική σειρά Let the Right One In, το οποίο υπόσχεται να σας τρομάξει με την ιστορία του, όταν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα αυτό, είναι επειδή κατά πάσα πιθανότητα έχετε δει την εξαιρετική ταινία τρόμου με το ίδιο όνομα το 2008 ή το remake Let me In. Πρόκειται για ένα project που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ajvide Lindqvist που ανέβηκε στα ράφια των καταστημάτων το 2004. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πόσο πιστή θα είναι η νέα σειρά στην αρχική ιστορία.

Το σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και μεταξύ άλλων θα παίξουν και Demián Bichir (The Nun), Madison Taylor Baez, Željko Ivanek, Fernanda Andrade, Nick Stahl, Grace Gummer, Anika Noni Rose, Kevin Carroll, Ian Foreman και Jacob Buster. Τα ηνία του σόου θα αναλάβει ο Andrew Hinderaker (Away) με τον Seith Mann του Homeland να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Mark και την κόρη του την Eleanor, των οποίων η ζωή άλλαξε ραγδαία πριν δέκα χρόνια, όταν εκείνη μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ. Κλεισμένη πλέον στα 12 της, βγαίνει στον έξω κόσμο μόνο τη νύχτα, ενώ ο πατέρας της κάνει ό,τι μπορεί για να της δώσει ανθρώπινο αίμα για να μείνει ζωντανή.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 7 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.