Stranger Things 4: Τέθηκε υπό κράτηση σε αεροδρόμιο ο "Eddie Munson" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περιπέτεια που είχε ο Joseph Quinn Λίγο πριν εμφανιστεί στο The Tonight Show με τον Jimy Fallon
26 Ιουλίου 2022 19:11
Stranger Things 4: Τέθηκε υπό κράτηση σε αεροδρόμιο ο "Eddie Munson" (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως ο Joseph Quinn που υποδύεται τον Eddie Munson στο Stranger Things 4 έγινε τόσο αναγνωρίσιμος ώστε να γλιτώσει και από ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Βλέπετε ο 28χρονος Βρετανός σταρ της 4ης σεζόν του Stranger Things που λατρεύτηκε ολοκληρωτικά από εκατομμύρια κόσμο που τον είδε στο ρόλο του "Eddie" εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε talk show εκπομπή και συγκεκριμένα στο The Tonight Show. 

Παραλίγο, όμως, όπως εκμυστηρεύθηκε στον Jimmy Fallon, να μην μπορούσε να παρευρεθεί διότι τον έθεσαν υπό κράτηση στο αεροδρόμιο μόλις έφτασε στις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: 

Παραλίγο να μην τα καταφέρω να έρθω. Με πήραν και με πήγανε σε ένα θα το έλεγες μπουντρούμι. Και μου είπανε να περιμένω εκεί για 20 λεπτά, έως ότου με κάλεσαν σε ένα άλλο γραφείο και με ρώτησε ένας "Τι κάνετε στις ΗΠΑ, κύριε;" και του λέω "Στην πραγματικότητα ήρθα να γνωρίσω τον Jimmy Fallon στο The Tonight Show" και δεν με πίστευε. 

Έπρεπε να έρθει ένας άλλος άνθρωπος της ασφάλειας του αεροδρομίου για να...καθαρίσει την κατάσταση.

Ένας από τους συναδέλφους του τον κοιτάει, με κοιτάει και λέει "¨Άσε τον Eddie ήσυχο!" Και του λέει "Είναι ο Eddie από το Stranger Things" και ήταν ο άλλος σε φάση "είσαι όντως ο Eddie Munson;". 

Με ρώτησε κιόλας "Θα επιστρέψεις την επόμενη σεζόν;". Του είπα 'δεν ξέρω' και μου είπε "το καλό που σου θέλω" και μου έδωσε το διαβατήριό μου. 

Ο χαρακτήρας του Eddie Munson λατρεύτηκε τόσο από τους fans που όχι μόνο τον τίμησαν οι Metallica, αλλά φτιάχτηκε ολόκληρο μνημείο σε χωράφι

Η 4η σεζόν του Stranger Things κατάφερε επίσης να αποσπάσει πάνω από 1.27 δις ώρες προβολών και να γίνει η 2η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του πίσω από το Squid Game. 

To Stranger Things όμως έχει μια ακόμη σεζόν την 5η και τελευταία ακόμη

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.