Το Eragon επιστρέφει με remake σειρά στο Disney Plus

Και ο δημιουργός του ευχαριστεί όλους τους fans για την στήριξή τους
26 Ιουλίου 2022 11:39
Το Eragon επιστρέφει με remake σειρά στο Disney Plus

Το Eragon ήταν μια ταινία φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2006 βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Christopher Paolini. Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του Variety μαθαίνουμε ότι το Eragon θα επιστρέψει με remake αλλά ως τηλεοπτική σειρά για χάρη του Disney+

To project είναι σε πολύ πρώιμα στάδια, όπως αναφέρει το Variety και οι πηγές του, με τον Paolini να συνυπογράφει το σενάριο του σόου. Στην ταινία του 2006 ο Ed Speelers υποδύθηκε τον Eragon, η Rachel Weisz τη Saphira, ο Jeremy Irons τον Brom και ο John Malkovich τον Galbatorix. Αν έλαβε κακές κριτικές η ταινία κατάφερε να αποσπάσει $250 εκατομμύρια στο box office με ένα budget των $100 εκατομμυρίων. 

Ο δημιουργός τους, Christopher Paolini ευχαρίστησε μέσα από το Twitter τους fans του για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. 

Το Eragon είναι μόλις το πρώτο από τα τέσσερα βιβλία της σειράς "The Inheritance Circle" και διηγείται την ιστορία ενός αγοριού ονόματι Eragon που ανακαλύπτει ένα αυγό, το οποίο εκκολάπτεται και μέσα του βγαίνει ένας δράκος που τον ονομάζει Saphira. Χάρη στο δεσμό που μοιράζονται και με τη βοήθεια του μέντορά του, Brom, ο Eragon γίνεται δρακοκαβαλάρης και μέλος ενός αρχαίου τάγματος που είχε εξολοθρεύσει ο σατανικός βασιλιάς Galbatorix. Ο Eragon και η Saphira έχουν σκοπό να νικήσουν τον Galbatorix και να απελευθερώσουν τη χώρα της Alagaesia από τον ζυγό του. 

Δεν είναι το μόνο YA novel που η Disney θα επαναφέρει ως σειρά, καθώς στα σκαριά βρίσκεται η σειρά του "Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι", βασισμένη στα βιβλία του Rick Riordan.