Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά Let the Right One In

Έρχεται σειρά βασισμένη στην εξαιρετική ταινία, σε περίπτωση που δεν το ξέρατε
22 Ιουλίου 2022 15:06
Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά Let the Right One In

Το Showtime σε συνεργασία με το EW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την τηλεοπτική σειρά του Let the Right One In. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα αυτό, είναι επειδή κατά πάσα πιθανότητα έχετε δει την εξαιρετική ταινία τρόμου με το ίδιο όνομα το 2008 ή το remake Let me In. Πρόκειται για ένα project που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ajvide Lindqvist που ανέβηκε στα ράφια των καταστημάτων το 2004.

Η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και μεταξύ άλλων θα παίξουν και Demián Bichir (The Nun), Madison Taylor Baez, Željko Ivanek, Fernanda Andrade, Nick Stahl, Grace Gummer, Anika Noni Rose, Kevin Carroll, Ian Foreman και Jacob Buster. Τα ηνία του σόου θα αναλάβει ο Andrew Hinderaker (Away) με τον Seith Mann του Homeland να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα παρακάτω:

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Mark και την κόρη του την Eleanor, των οποίων η ζωή άλλαξε ραγδαία πριν δέκα χρόνια, όταν εκείνη μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ. Κλεισμένη πλέον στα 12 της, βγαίνει στον έξω κόσμο μόνο τη νύχτα, ενώ ο πατέρας της κάνει ό,τι μπορεί για να της δώσει ανθρώπινο αίμα για να μείνει ζωντανή.

Την παραγωγή έχει αναλάβει το Tomorrow Studios που προσπαθεί εδώ και καιρό να βγάλει το Let the Right One In σε σειρά, ενώ προηγουμένως την ήθελαν και τα A7E και TNT.

Tags: