Bridgerton: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Τα νέα πρόσωπα του cast (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με το cast του 3ου κύκλου να ετοιμάζεται για γύρισμα
20 Ιουλίου 2022 17:56
Bridgerton: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Τα νέα πρόσωπα του cast (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Bridgerton, μέσα από τα social media της επιτυχημένης σειράς, ανακοίνωση την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο. 

Σε αυτό οι πρωταγωνιστές του 3ου κύκλου δείχνουν απασχολημένοι και χαιρετούν την κάμερα του Netflix και τους fans, καθώς προετοιμάζονται για τα γυρίσματα. Προς το τέλος εμφανίζεται ο "Colin Bridgerton" του Luke Newton και η Penelope Featherington της Nicola Coughlan, με τους δύο να μπαίνουν σε μια άμαξα. 

Πέραν των γυρισμάτων που διεξάγονται από σήμερα στο Λονδίνο, η παραγωγή της Shondaland ανακοίνωσε και μερικά νέα πρόσωπα για την 3η σεζόν, οι οποίοι είναι οι Daniel Francis (Stay Close), Sam Phillips (The Crown) και James Phoon (Wreck). 

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο Francis, θα παίξει τον Marcus Anderson, έναν χαρισματικό άνδρα που ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και άλλοι να τον μισούν. Ο Phillips θα παίξει τον Lord Debling, έναν καλόκαρδο Λόρδο με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και ο Phoon θα παίξει τον Harry Dankworth, που ότι του λείπει σε εξυπνάδα την αναπληρώνει με την καλή του εμφάνιση. 

Η 3η σεζόν φέρνει και αλλαγή showrunner καθώς η Jess Brownell αντικαθιστά τον Chris Van Dusen. 

Ακόμη, είναι άγνωστο το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Bridgerton στο Netflix αλλά λογικά θα είναι εντός του 2023.