Breaking Bad: Άγαλμα στην Αλμπουκέρκη θα γίνουν οι Walter White και Jesse Pinkman

Μνημεία των χαρακτήρων των Bryan Cranston και Aaron Paul θα στηθούν στον τόπο που γυρίστηκε η σειρά
19 Ιουλίου 2022 16:19
Breaking Bad: Άγαλμα στην Αλμπουκέρκη θα γίνουν οι Walter White και Jesse Pinkman

Το Breaking Bad αποτελεί μια από τις σειρές που βρίσκονται στο πανθέων των καλύτερων σειρών όλων των εποχών. Η γραφή του Vince Gilligan και του Peter Gould σφράγισε την επιτυχία του σύμπαντος του Breaking Bad, το οποίο αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να κλείσει έναν ακόμη κύκλο του: αυτόν του "Better Call Saul" της prequel σειράς του. 

Ενόψει του φινάλε του "Saul" η Sony Pictures Television ανακοίνωσε πως οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad, δηλαδή οι Walter White και Jesse Pinkman, που τους υποδύονται οι Bryan Cranston και Aaron Paul, θα γίνουν...αγάλματα. 

Ναι καλά ακούσατε, ένα ιδιαίτερο γλυπτό μνημείο θα στηθεί προς τιμήν των πρωταγωνιστών των χαρακτήρων στο κέντρο της Αλμπουκέρκης στο Νέο Μεξικό, εκεί όπου η σειρά γυρίστηκε εξολοκλήρου όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε το Breaking Bad έχει φέρει μια απίστευτη άνθιση στον τουρισμό της περιοχής. 

Τα δύο αγάλματα αποτελούν δωρεά του δημιουργού του Breaking Bad, Vince Gilligan, και της Sony που ανέλαβε τη διανομή και την παραγωγή του σόου, ενώ την κατασκευή τους ανέλαβε ο γλύπτης Trevor Grove. "Στη διάρκεια αυτών των 15 ετών, δύο σειρών και μια ταινίας, η Αλμπουκέρκη μας φέρθηκε άψογα. "Ήθελα να επιστρέψω αυτή τη χάρη και να δώσω και εγώ κάτι πίσω" είπε ο Gilligan. 

Η αποκάλυψη των αγαλμάτων των Walt και Jesse θα γίνει στις 29 Ιουλίου στο Albuquerque Convention Center, όπου το παρών θα δώσουν φυσικά και οι ηθοποιοί. 

Στα τελευταία επεισόδια του Better Call Saul, εδώ και καιρό γνωρίζουμε από επίσημα χείλη, ότι οι Bryan Cranston και Aaron Paul θα επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στους ρόλους των Jesse και Heisenberg, αν και μυστήριο ακόμη αποτελεί το "γιατί και πώς"