The Idol: Η σειρά του ΗΒΟ με τους The Weeknd και Lily Rose Depp απέκτησε trailer

Και έρχεται δια χειρός Sam Levinson του "Euphoria" και του Abel Tesfaye aka The Weeknd
18 Ιουλίου 2022 18:00
The Idol: Η σειρά του ΗΒΟ με τους The Weeknd και Lily Rose Depp απέκτησε trailer

To ΗΒΟ κυκλοφόρησε επιτέλους την πρώτη ματιά στο "The Idol" τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά που υπογράφει ο The Weeknd μαζί με τον Sam Levinson, δημιουργό του "Euphoria". 

Δεν είναι τυχαίο που το trailer ξεκινά με τη λεζάντα "από τα αρρωστημένα και στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson" καθώς αν δείτε τα πλάνα θα παρατηρήσετε πως υπάρχει η υπόκοσμη ματιά του The Weeknd στον κόσμο του Χόλιγουντ, κάτι που έχει επηρεάσει όλα του τα βίντεοκλιπ, αλλά και την ένθερμη, έντονη και γεμάτη σεξουαλικότητα ματιά του Levinson, όπως την έχουμε δει στο Euphoria. Μαζί του συμπρωταγωνιστεί η Lily Rose Depp, κόρη του Johnny Depp. 

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά. 

Δείτε το trailer του The Idol: 

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω παραγωγή πέρασε από χίλια κύματα για να έρθει σε αυτή τη μορφή. Κανονικά θα ξεκινούσε γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2021 όμως αρκετές δημιουργικές διαφωνίες του The Weeknd για την κατεύθυνση της σειράς και μερικές αποχωρήσεις σκηνοθετών και ηθοποιών, καθυστέρησαν την παραγωγή, η οποία γυρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο. 

Το The Idol έρχεται σύντομα στο HBO για επτά επεισόδια, αλλά ακόμη δεν έγινε γνωστό το πότε θα προβληθεί.