The Boys: Η spinoff σειρά απέκτησε τίτλο και ένα βίντεο για να γνωρίσετε το cast

Τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα κολλέγιο με Supes της Vought;
16 Ιουλίου 2022 11:10
The Boys: Η spinoff σειρά απέκτησε τίτλο και ένα βίντεο για να γνωρίσετε το cast

H Amazon ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο της spinoff σειράς του The Boys, που το παρομοιάζουν οι συντελεστές του ως μια μίξη "Hunger Games" με "Euphoria". 

Το κολλεγιακό spinoff σόου του The Boys θα ονομάζεται "Gen V", τελικά, θέλοντας να αυτοσαρκάσει τόσο την πλοκή με το "Compound V", τη φόρμουλα που δίνει τις ικανότητες στους Supes, όσο και την...Gen-Z κατηγορία.

Παράλληλα με την ανακοίνωση το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με το βασικό cast της σειράς να συστήνεται στο κοινό και αυτό θα περιλαμβάνει τους: Patrick Schwarzenegger, Jaz Sinclair, Chance Perdomo, London Thor, Lizze Broadway, Maddie Phillips, Derek Luh, Asa Germann, και Shelley Conn. Ως showrunners του Gen V αναλαμβάνουν οι Michele Fazekas και Tara Butters, ενώ ακόμη δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Δείτε το βίντεο με το cast του Gen V: 

Ο Eric Kripke, showrunner του Boys έχει αποκαλύψει ότι το κυρίως σόου θα επηρεάζει το Gen V (μέχρι πρότινος το αποκαλούσαν "Varsity") και το Gen V με τη σειρά του το The Boys. Άλλωστε η πλοκή θα λαμβάνει χώρα στο μοναδικό κολλέγιο της Αμερικής για σούπερ ήρωες (Supes), οι οποίοι όχι μόνο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα σκαμπανεβάσματα της εφηβικής ζωής, αλλά θα πρέπει να παλέψουν και για τα "χρυσά" συμβόλαια με την Vought.