Teaser από την 2η σεζόν του Chucky αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας

Ετοιμαστείτε, γιατί ο Chucky επιστρέφει!
15 Ιουλίου 2022 17:17
Teaser από την 2η σεζόν του Chucky αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας

Το Chucky των USA Network και Syfy γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την πρώτη σεζόν του τον Οκτώβριο του 2021 και δεν άργησε για ανανεωθεί για 2ο κύκλο. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο teaser βίντεο από την 2η σεζόν του σόου, το οποίο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες σας τον Οκτώβριο.

Στη 2η σεζόν θα παίξουν οι εξής ηθοποιοί: Brad Dourif, Jennifer Tilly, Lachlan Watson (Chilling Adventures of Sabrina), Meg Tilly (Psycho 2, Body Snatchers), Gina Gershon (Bound, Killer Joe), Joe Pantoliano (Memento), Tony Nappo (Saw II), Sutton Stracke (Real Housewives), Zackary Arthur ως Jake Wheeler, Björgvin Arnarson ως Devon Evans, Alyvia Alyn Lind ως Lexy Cross, Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και Barbara Alyn Woods ως Mayor Michelle Cross.

Πώς συνδέεται με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά αποτελεί sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. Μάλιστα, οι δημιουργοί θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990.

Η 2η σεζόν του Chucky θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.