Σκηνοθέτης Gremlins: Η ιδέα του Baby Yoda είναι κλεμμένη

Ο Joe Dante του θρυλικού franchise μιλάει έξω από τα δόντια
15 Ιουλίου 2022 12:34
Σκηνοθέτης Gremlins: Η ιδέα του Baby Yoda είναι κλεμμένη

Ο Joe Dante, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τις θρυλικές ταινίες Gremlins του 1984 και του 1990, μίλησε έξω από τα δόντια και “την λέει” στη Disney και την Lucasfilm. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης λέει πως ο Baby Yoda του “The Mandalorian” είναι εμπνευσμένος από τα Gremlins.

Σε μία συνέντευξή του στο San Francisco Chronicle, ο Dante λέει ότι ο Baby Yoda "είναι εντελώς κλεμμένος” από τον "αρχηγό" των Gremlin, που ονομάζεται Gizmo.

Πιστεύω ότι η μακροζωία των ταινιών Gremlins είναι πραγματικά το κλειδί για τον Gizmo, ο οποίος είναι ουσιαστικά σαν μωρό. Αυτή η ιδέα φέρνει φυσικά, στην όλη θεματολογία του Baby Yoda, που είναι τελείως κλεμμένη και απλά την αντέγραψαν.

Ωστόσο, παρά τα σκληρά λόγια που είπε παραπάνω, ο Dante επισήμανε ότι δεν κρατάει κακία και δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση γι’ αυτό. Τον Baby Yoda τον γνωρίσαμε με την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του Star Wars, το Mandalorian του 2019, με την ονομασία “the child”.

Ο Joe Dante, είναι αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό μιας και δίνει συμβουλές για το επερχόμενο Gremlins: Secrets of the Mogwai, το οποίο θα προβληθεί στο HBO Max αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για μία animated σειρά που θα δώσεις τις φωνές τους οι Ming-Na Wen (The Book of Boba Fett), BD Wong (Jurassic World Dominion), Matthew Rhys (The Americans) και James Hong (Everything Everywhere All at Once).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.