Bridgerton: Ο Regé-Jean Page δίνει τις ευχές του στο Netflix για να τον κάνει recast

Έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από το Bridgerton αλλά δεν έχει κολλήματα με το να τον υποδυθεί άλλος
15 Ιουλίου 2022 08:38
Bridgerton: Ο Regé-Jean Page δίνει τις ευχές του στο Netflix για να τον κάνει recast

Ο Regé-Jean Page έγινε παγκοσμίως γνωστός χάρη στη σειρά Bridgerton του Netflix, η οποία αναμφίβολα έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην 1η σεζόν της. Εκεί ο Jean Page υποδύθηκε τον Simon Basset, ο οποίος αργότερα παντρεύεται την αγαπημένα τη Daphne Bridgerton και εκεί η ιστορία τους φαίνεται να ολοκληρώνεται. 

Σε νέα του συνέντευξη ο πρώην σταρ του Bridgerton, που αποχωρήσει μετά το φινάλε της 1ης σεζόν, αποκαλύπτει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει το Netflix σε άλλον ηθοποιό τον ρόλο του. 

Είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Shonda Rhimes (εκτελεστική παραγωγός του Bridgerton) και εγώ είχαμε μια όμορφη συζήτηση στο τέλος της 1ης σεζόν. Ήμασταν χαρούμενοι για το που καταλήξαμε με τον χαρακτήρα μου. Βγήκε τόσο καλά αυτό το λυτρωτικό αφηγηματικό τόξο που ο κόσμος ξεχνάει ότι ο Simon ήταν ένα καθίκι. Ήταν το καλύτερο παράδειγμα ενός βασιλικού Καζανόβα που όλοι μας έχουμε συναντήσει. Επειδή όλα έκαναν τον κύκλο τους και πετύχαμε το φινάλε, έχουμε αυτό το πολύ καλό συναίσθημα. Πρέπει να είσαι γενναίος για να τελειώνεις ιστορίες σαν και αυτή. 

Ο jean Page που πρωταγωνιστεί στη νέα blockbuster ταινία δράσης του Netflix, The Gray Man, αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει παρακολουθήσει τη 2η σεζόν του Bridgerton. Ωστόσο, το γεγονός ότι δίνει τις ευλογίες του στην παραγωγή να συνεχίσουν τον ρόλο χωρίς τον ίδιο, ίσως να ανοίγει κάποια δίοδος επιστροφής του Simon Basset. 

Άλλωστε η σειρά έχει βουτήξει στο θέμα του recasting καθώς για τις ανάγκες της 3ης σεζόν, η Ruby Stokes θα αντικατασταθεί από την Hannah Dodd στο ρόλο της Francesca Bridgerton. 

To The Gray Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου σε επιλεγμένα σινεμά και στις 22 Ιουλίου στο Netflix.