Ο πιο Μισητός Άντρας του Διαδικτύου έρχεται στις οθόνες σας από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ από τους παραγωγούς του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες"
14 Ιουλίου 2022 20:11
Ο πιο Μισητός Άντρας του Διαδικτύου έρχεται στις οθόνες σας από το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix συνεχίζει το σερί με τα ντοκιμαντέρ του και αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμο το “The Most Hated Man on the Internet” (Ο πιο Μισητός Άντρας του Διαδικτύου). Πρόκειται για ένα νέο project που έρχεται από τους παραγωγούς του “Don’t F*** with Cats” που θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία μίας μητέρας.

“Αποφασισμένη να αφαιρέσει τις φωτογραφίες της κόρης της από έναν ιστότοπο με πορνό εκδίκησης, μια μητέρα ξεκινά μια διαδικτυακή εκστρατεία κατά του ιδρυτή του ιστότοπου.”

Η σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Από τους παραγωγούς του "Απατεώνα του Tinder" και του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες" έρχεται αυτή η σοκαριστική σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη σχετικά με τον Χάντερ Μουρ και την ιστοσελίδα του, το IsAnyoneUp.com, μία από τις πρώτες και πιο περιβόητες σελίδες εκδικητικού πορνό. Στον χωρίς νόμους κόσμο του 2010, απίθανοι σύμμαχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τη δικαιοσύνη και να ξεσκεπάσουν απρόσμενα μυστικά. Στον ιστό της εκδίκησης, όλοι θα λογοδοτήσουν - ακόμα και ο Χάντερ Μουρ.

To The Most Hated Man on the Internet θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.