Η τηλεοπτική σειρά Resident Evil είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Αποτελείται από οκτώ επεισόδια
14 Ιουλίου 2022 17:49
Η τηλεοπτική σειρά Resident Evil είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Η live-action σειρά του Resident Evil είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Netflix και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τι ετοίμαζε τόσο καιρό η streaming υπηρεσία, βασισμένη στο θρυλικό gaming franchise. Ναι, το σόου είναι βασισμένο στα videogames της Capcom και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, αποτελείται από 8 επεισόδια και λαμβάνει χώρα σε δύο timelines.

Το cast της σειράς:

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Η σύνοψη του σειράς αναφέρει:

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Το Resident Evil έκανε σήμερα πρεμιέρα στο Netflix.