LOTR: The Rings of Power - Το νέο μεγάλο trailer της τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα έφτασε

Η ακριβότερη σειρά όλων των εποχών ξεκινά τον Σεπτέμβριο στο Amazon Prime Video
14 Ιουλίου 2022 16:04
LOTR: The Rings of Power - Το νέο μεγάλο trailer της τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα έφτασε

Η Amazon πιστή στο ραντεβού της κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer για το Lord of the Rings: The Rings of Power, την τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που βασίζεται στα κείμενα του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν και διαδραματίζονται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας ταινιών του Peter Jackson. 

Η ακριβότερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών ξετυλίγεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο αφού το trailer πραγματικά εντυπωσιάζει με το εύρος και την ποιότητα της παραγωγής του. Κόστισε άλλωστε πάνω από $450 εκατομμύρια η 1η σεζόν, ενώ το πλάνο από τους showrunners και την Amazon λέει πως θα διαρκέσει πέντε σεζόν. 

Στο νέο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω οι LOTR fans θα βρείτε αρκετά γνώριμα σκηνικά και πρόσωπα από τα βιβλία.

Δείτε το νέο trailer του Lord of the Rings: The Rings of Power

Στιγμιότυπα από το trailer: 

Περισσότερα στιγμιότυπα από το Rings of Power δημοσιεύθηκαν χάρη στο EW, τα οποία θα δείτε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.