Η σκηνοθέτρια του She-Hulk απαντάει στις κριτικές που δέχθηκε το CGI

Τον Αύγουστο η πρεμιέρα της σειράς του Disney Plus
13 Ιουλίου 2022 11:23
Η σκηνοθέτρια του She-Hulk απαντάει στις κριτικές που δέχθηκε το CGI

Πριν αρκετές εβδομάδες η Disney και η Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer από τη νέα σειρά του MCU, “She-Hulk”. Το σόου αναμένεται να παίξει στο Disney Plus μέσα στον Αύγουστο, αλλά το πρώτο δείγμα από τη χαρακτήρα των Marvel Comics, δεν άρεσε σε πολλούς fans, λόγω του κακού CGI.

Λίγες ημέρες μετά το εν λόγω trailer, η Marvel άλλαξε ελαφρώς το CGI της She-Hulk της Tatiana Maslany, μετά το τρολάρισμα που δέχθηκε και πλέον, η σκηνοθέτρια της σειράς, η Kat Coiro μίλησε για όλο αυτό. Συγκεκριμένα, μίλησε στο SFX Magazine για το σχεδιασμό και μεταξύ άλλων είπε, ότι οι αντιδράσεις δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ποιότητα του CGI, αλλά περισσότερο με το ότι δεν έχουμε ξαναδεί χαρακτήρα σαν αυτή στο παρελθόν.

Νομίζω ότι πολλές από τις αντιδράσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι τόσο διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει. Όταν σκέφτεστε τον Thanos ή τον Hulk, βλέπετε ότι έχουν μια φρίκη, μια σκληρότητα και έναν όγκο που τους κάνει διαφορετικούς. Και έτσι, όταν βλέπεις τη She-Hulk για λίγο (στο trailer), παθαίνεις ένα μικρό σοκ γιατί δεν την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Mark Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Διαβάστε επίσης: She-Hulk: Καλύτερη ματιά στην villain της σειράς της Marvel μέσα από νέο υλικό  

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.