Stranger Things 4: Οι Duffer Brothers είχαν πιο σκοτεινά σχέδια για την Max

Οι δημιουργοί του σόου αποκαλύπτουν τα αρχικά τους σχέδια για την χαρακτήρα της Sadie Sink
11 Ιουλίου 2022 18:32
Stranger Things 4: Οι Duffer Brothers είχαν πιο σκοτεινά σχέδια για την Max

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ STRANGER THINGS 4


Αφότου μίλησαν για την κατάσταση της Max μετά το φινάλε του Stranger Things 4, οι Duffer Brothers αποκαλύπτουν μια άγνωστη μέχρι στιγμής πτυχή του σεναρίου του φινάλε. 

Η Max πέρασε από χίλια κύματα στην 4η σεζόν, καθώς όχι μόνο τη βασάνισε ο Vecna αλλά την άφησε σακατεμένη και σε κωματώδη κατάσταση. Τώρα οι Matt και Ross Duffer μίλησαν στο "Stranger Things after show" αποκαλύπτοντας ότι η Max αρχικά είχε μια πολύ πιο σκοτεινή κατάληξη, που σίγουρα δε θα ήταν η καλύτερη για τους fans. 

Συζήτησαν όπως λέει ο Ross Duffer να σκοτώσουν μια και καλή την Max και να καταλήγει στα χέρια του Lucas, ύστερα από την επίθεση που της εξαπέλυσε ο Vecna. Για το αρχικό τους πλάνο για την χαρακτήρα της Sadie Sink είπε χαρακτηριστικά: 

Το είχαμε συζητήσει σαν μια πιθανότητα. Για λίγο είχαμε καταλήξει ότι αυτό θα συνέβαινε. Αλλά τελικά καταλήξαμε σε αυτό που είδατε...θέλαμε να το κλείσουμε με ένα ερωτηματικό στο τέλος της σεζόν. Είναι και πάλι μια ζοφερή εξέλιξη και το εάν η Max θα γίνει καλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Θέλαμε να το αφήσουμε στον αέρα όσο οδεύουμε προς την 5η σεζόν. 

Δείτε μερικά από τα πρώιμα σχέδια της παραγωγής για τον Vecna. 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Joseph Quinn, Cara Buono και Brett Gelman.

Για την 4η σεζόν, προστέθηκαν οι Robert Englund (Nightmare on Elm Street) και Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Η πιο viral τηλεοπτική στιγμή του 2022 ανήκει δικαιωματικά στο Stranger Things 4 του Netflix και τους Metallica.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.