Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα παίξουν στην 3η σεζόν του The Witcher

Ανακοινώθηκαν έξι νέα μέλη του cast
10 Ιουλίου 2022 10:06
Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα παίξουν στην 3η σεζόν του The Witcher

Η παραγωγή του The Witcher του Netflix βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Sahara κοντά στο Erfoud, στο Morocco και μόλις μάθαμε ότι το cast του μεγάλωσε, καθώς προστέθηκαν νέοι ηθοποιοί. Η νέα σεζόν είναι καθ’ οδόν και έγινε γνωστό ότι οι Ryan Hayes, Michalina Olszanska, Kate Winter, Martyn Ellis, Harvey Quinn και Poppy Almond θα παίξουν στην 3η σεζόν του σόου.

Εκείνοι, έρχονται λίγο μετά τις άλλες προσθήκες των Robbie Amell (αδερφού του Stephen Amell που γνωρίσαμε ως "Arrow"), Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).

Όλοι οι παραπάνω, θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey, μαζί με τους: MyAnna Buring, Tom Canton, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Therica Wilson-Read, Cassie Clare, Mecia Simson, Graham McTavish, Bart Edwards, Simon Callow, Liz Carr, Ed Birch και Kaine Zajaz.

The Witcher: Η 3η σεζόν γυρίζεται ήδη με μια πρώτη "οικογενειακή" φωτογραφία

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν έχει ως εξής:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix.