Το νέο βίντεο του The Lord of the Rings: The Rings of Power μάς προετοιμάζει για το μεγάλο trailer

Μάθαμε πότε θα δούμε το επόμενο μεγάλο teaser
08 Ιουλίου 2022 17:06
Το νέο βίντεο του The Lord of the Rings: The Rings of Power μάς προετοιμάζει για το μεγάλο trailer

Η Amazon μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από το The Lord of the Rings: The Rings of Power, το οποίο θα φτάνει στο “Prime Video” αυτόν τον Σεπτέμβριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η υπερπαραγωγή της εταιρίας θα καταφθάσει με ελληνική μεταγλώττιση και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους.

Η Amazon επιβεβαίωσε ότι το “κεντρικό βίντεο” θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου. Εμείς, όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε μόλις γίνει διαθέσιμο, με νέα είδηση.

Ωστόσο, μη βιάζεστε καθώς δεν πρόκειται για το τελικό trailer ή κάτι άλλο, αλλά για ένα γρήγορο sneak peek από τη σειρά, στο οποίο, όμως, παρουσιάζονται και κάποια πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

Δείτε το νέο βίντεο παρακάτω:

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ.

Νέα εικόνα από τη σειρά:

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.